.

2 Пакета (и), Пиърсинг на Носа Пистолет, FMLLXQ Самостоятелно Nose Piercing Kit Gun Safety Nose Piercing Gun Tool Kit... (Злато)

2 Пакета (и), Пиърсинг на Носа Пистолет, FMLLXQ Самостоятелно Nose Piercing Kit Gun Safety Nose Piercing Gun Tool Kit...

BGN 6.95

Брой продукти
В магазина

[Съдържание на пакета] - - - - получавате 2 опаковки пистолети за пиърсинг на носа, 1 черен и 1 бял стандартен пирон за носа (предварително инсталиран в пистолет за пиърсинг на носа) и 2 тампона на тампони.Има и 10 допълнителни носа игли като награда. [Високо качество] Пистолет за обици собствения си носа е изработен от висококачествен PVC.Носните нокти са изработени от безопасни неръждаема стомана 304, която е трайна и трайни в сравнение с други продукти и има дълъг срок на служба. [Сигурността за използване] Комплект за пиърсинг на носа за еднократна употреба и не се нуждае от повторно използване.Серво опаковка, сейф, липса на инфекция, липса на алергия. [Изискана опаковка] Комплект за пиърсинг на носа индивидуално опаковани и пакетирани в прозрачна подарък кутия.Независимо дали става дума за лична употреба или за подарък, това е добър избор. [Удовлетворение 100% ] Подходящ за всички видове хора, най-любимите, определени за пиърсинг на носа с пръстени в носа!Моля, проверете съдържанието на опаковката след получаването на стоката.По всички въпроси за самия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!.Ако имате нужда от сигурни и стилен комплект за носа, просто го купя!.

Подробности