.

Aibesy A4 Самовосстанавливающийся Прорезна Мат, Двустранен Нескользящая PVC Дъска за Рязане с Мрежа от Линии, Ъгли Дизайн 3 мм Дебелина за Scrapbooking Изкуство и Занаяти Прое?

Aibesy A4 Самовосстанавливающийся Прорезна Мат, Двустранен Нескользящая PVC Дъска за Рязане с Мрежа от Линии, Ъгли Дизайн

BGN 30.39

Брой продукти
В магазина

Изработен от PVC материал, високо качество и дълготрайност.Добре самовосстанавливается, не засяга повторно рязане, не се плъзга.Преносим и лек, прорезна мат поддържа двойна страна употреба.Той може да предпази нож и да удължи живота на нож.Подложка за рязане може да защити desk от надраскване различни остри инструменти или за да се избегне замърсяване на масата лепило и боя. дебелина 3 мм. Линиите на мрежата, измерване и ъгли, за прецизно и точно рязане.Идеален за художници, майстори и любители.Подходящ за писане, рисуване, дърворезба, рязане на хартия и други проекти в областта на изкуството и занаятите.Тя може да се използва като настолен подложка и подложка за мишка.Характеристики : Изработен е от PVC материал, високо качество и дълготрайност.Добре самовосстанавливается, не засяга повторно рязане, не се плъзга.Преносим и лек, прорезна мат поддържа двойна страна употреба.Той може да предпази нож и да удължи живота на нож.Подложка за рязане може да защити desk от надраскване различни остри инструменти или за да се избегне замърсяване на масата лепило и боя. дебелина 3 мм. Линиите на мрежата, измерване и ъгли, за прецизно и точно рязане.Идеален за художници, майстори и любители.Подходящ за писане, рисуване, дърворезба, рязане на хартия и други проекти в областта на изкуството и занаятите.Тя може да се използва като настолен подложка и подложка за мишка.Технически спецификации : Цвят : зелен Материал : PVC материал, Размер : A4/A3(по избор) Брой : 1 бр. 30 * 22 * 0.3 см / 11.8 * 8.7 * 0.1 във формат А3 : 45 * 30 * 0.3 см / 17.7 * 11.8 * 0.1 Тегло на продукта : A4 : 300 г / 10.6 oz A3 : 700 г / 24.7 унция.Забележка : поради ръчно измерване на отклонение на 1-3 мм е нормално.Опаковъчен лист : 1 * Прорезна мат.

Подробности