.

Key Key Rack Storage Rack Entrance Storage Box Desktop Decoration Key Hook Storage Rack Storage Box (Цвят : черен размер : 13x13x28cm)

Key Key Rack Storage Rack Entrance Storage Box Desktop Decoration Key Hook Storage Rack Storage Box (Цвят : черен размер

BGN 89.10

Брой продукти
В магазина

Чекмеджето за съхранение може да съдържа парфюм, червило и т. н. Висящи рафтове за съхранение на ключове.Употреба : може да Го поставите на работния плот за съхранение на малки предмети, като някои ключове и други окачване на входа на коридора.Може да се използва като бижу в стаята.Висящи рафтове за съхранение на ключове.Чекмеджето за съхранение може да съдържа парфюм, червило и т. н. Висящи рафтове за съхранение на ключове.Употреба : може да Го поставите на работния плот за съхранение на малки предмети, като някои ключове и други окачване на входа на коридора.Може да се използва като бижу в стаята.Висящи рафтове за съхранение на ключове.Product name : ключ за съхранение на rack Size : 13x13x28cm Material : plastic Colors : White, Black Weight : 223.7 g Packing : 1 Pcs Key storage racks (други аксесоари демо на снимката не са включени.)Забележка : 1. Поради разликите между монитора действителният цвят може леко да се различават от изображението.2.Точка на измерване на ръка, това може да бъде 1-2 см по-различен начин,вашето разбиране ще бъде високо оценена.Моля, позволете на 1-3 мм отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

Подробности