.

Коледни Стикери За нокти Переводные Стикери За Нокти Доставка на 12 Листа Есен-Зима на Мода Черен/Бял Лосове Снежен човек Дизайн Нокти, Маникюр, Нокти DIY Съвети за Де?

Коледни Стикери За нокти Переводные Стикери За Нокти Доставка на 12 Листа Есен-Зима на Мода Черен/Бял Лосове Снежен човек

BGN 5.59

Брой продукти
В магазина

Измийте добре ноктите и внимателно ги подсушете.Нито боя, нито отопление не е необходимо.1 инча Модел : Коледен тематичен дизайн Осъществяване Съдържание : 12 листа Коледни стикери за нокти Характеристики : Абсолютно нов в търговията на дребно опаковки и с добро качество.Коледна украса : 12шт Коледни стикери за нокти, за нокти.Офис продажби : Ако имате някакви въпроси за закупуване, моля, свържете се с мен, аз ще ви дам задоволителен отговор или връщане на парите. Накиснете ноктите с вода. Овлажнява ноктите, с пинсета внимателно придвиньте стикер на повърхността на нокътя, с лице нагоре и силно натиснете.Nail autumn and winter : загадъчна атмосфера на черно-бели абстрактни нийл-арт е много подходящ за ежедневна есенно-зимния или коледната украса. Нанесете най-горния слой на ноктите, за да защити стикер за дългосрочно професионално маникюр, или нанесете слой прозрачен лак за нокти.Лесно се отстранява, променя фигура по всяко време. Използвайте хартиена кърпа, за да внимателно подсушете излишната вода по повърхността.Лесна употреба : инструкции са включени в комплекта. Грубо нарязани предпочитания от вас модел, премахване на филма с фаянс и потопете го във вода за 10-20 секунди.Описание : Коледа зимни стикери за нокти, Стикери за нокти Доставка на вода Прехвърляне на Стикери за нокти Дизайн Маникюр САМ Декорации за нокти Параметри : Тип на продукта : Стикери за нокти и етикети Материал : хартия Размер : около 2,4 х 2.Подходящ за професионална или домашна употреба.Лесно се нанася върху естествени или изкуствени нокти.Професионални резултати, само за няколко минути.Кликнете на операция, за да завърши на красивите и очарователни ноктите.

Подробности