.

Ksttog Водоустойчив Косметичка с Прозрачен Прозорец Прозрачен Косметичка с Цип Водоустойчив Преносима Чанта За Съхранение с Двоен Кръг Цип за Пътуване Грим за Красо?

Ksttog Водоустойчив Косметичка с Прозрачен Прозорец Прозрачен Косметичка с Цип Водоустойчив Преносима Чанта За Съхранение

BGN 55.99

Брой продукти
В магазина

[Използването] : може да се използва като чанта за съхранение, непромокаеми торбички, обща опаковки, торбички за опаковане на стоки от първа необходимост, косметичек, пътни чанти. [Прозрачна косметичка] : Прозрачна конструкция позволява лесно да се провери съдържанието и оформлението на съхранени обекти, бързо да намерите това, което търсите, не се губи време. [Размер] : 21*13*7 портативен размер за съхранение на червило, огледало, тонален крем, парфюм, спирала за мигли и т.н. [Дизайн] : Разработен с оглед на нуждите на пътник, този пътуване портфейл може да се използва като ръчен багаж за съхранение на необходимите елементи по време на полет. [Защитен и сигурен] : Тази чанта за тоалетни принадлежности, изработени от здрав материал и здрав цип, за да си тоалетни принадлежности остава в безопасност вътре.Можете да носите малки пластмасови контейнери, без да се притеснявате. ❤Моля, потвърдете размер преди покупка❤Clear Makeup Bag Details : With shoulder strap Material : PVCSize : 21*13*7 cm Color : прозрачен, син, червен, зелен, жълт, pink Dual около и елегантен zipper Transparent косметичка : Прозрачен дизайн позволява лесно да се провери съдържанието и оформлението на съхранени обекти, бързо да намерите това, което търсите, не се губи време.

Подробности