.

N A Electric Кит Toy, Children ' s Toy, Automatic Induction Water Jet Кит Bathroom Swimming Pool 4.3 in/Сив

N A Electric Кит Toy, Children ' s Toy, Automatic Induction Water Jet Кит Bathroom Swimming Pool 4.3 in/Сив

BGN 54.72

Брой продукти
В магазина

Материал : Продуктът е произведен от екологично чист и действително нетоксичен материал ABS, който е здрав, сигурен и издръжлив.Размер : 4.3x4x3.5 инча (11x10x9cm).Батерия : може да се използва след инсталиране на 3 AAA батерии.Той е оборудван с о-пръстен за предотвратяване на течове и проникване на вода.Ползи : Поставете батерията на пръски кит, след това поставете я във водата, тя ще работи, когато тя се чувства водата, той автоматично распылит вода и огнище.Извадете го, когато не се използва, и изваждайте суха вода от вода, тя ще престане да работи.Подаръци : инсталиране напоителна играчки са много подходящи за плуване, басейна или рожден ден, детска душа и партита.Играчки за баня, въртящи се и плаващи на повърхността на водата и разбрызгивающие вода, донесе удоволствие къпане на бебето.Спецификация : 4.3x4x3.5 инча (11x10x9 см), пакет съдържа и 1 играчка, Поставете батерията на кит спрей, а след това го поставете в водата.Когато усеща водата, той ще работи.Той автоматично се пръска вода и огнище.Извадете го, когато той не се използва.Изваждане на суха вода от вода, ще престанат да работят.Инсталиране напоителна играчки са идеални за плуване, басейна или на рождени дни, детски душове и партита.Играчки за баня, въртящи се и плаващи на повърхността на водата и разбрызгивающие вода, донесе удоволствие къпане на бебето.

Подробности

4.3x4x3.5 inches (11x10x9cm), the package contains 1 toy :
Put the battery on the whale spray, and then put it on the water. When it senses water, it will work. It will automatically spray water and flash. Take it out when not in use. Taking out the dry water from the water will stop working. :
Sprinkler toys are perfect for bathing, swimming pool or birthdays, baby showers and party gifts. Bath toys, rotating and floating on the water surface and spraying water, bring fun to baby bathing. :