.

NicePlush 500gb Преносим външен SSD, изключително тънък и лек, с голям капацитет и висока скорост на съхранението, надежден пренос на данни може да бъде постигната _BOS_ Прено?

NicePlush 500gb Преносим външен SSD, изключително тънък и лек, с голям капацитет и висока скорост на съхранението, надежден

BGN 62.56

Брой продукти
В магазина

Осигурете перфектна допълнително място за съхранение на вашия компютър и конзола за игри. ❤️Голям капацитет ❤️Благодарение на големия капацитет на високоскоростен хранилище за снимки с висока резолюция, 3 D-видео, музика, без да загуби и т.Външна кутия за диск може да се използва без външен източник на захранване или инсталиране на софтуер. ❤️Super fast ❤️Високоскоростен на външния корпус на твърдия диск със скорост на четене/запис до 520 MB/s, което позволява бързо преместване на снимки и видео с висока разделителна способност (реалната скорост зависи от капацитета на твърдия диск, на хост на устройството, операционна система и приложения)., За архивиране на огромни количества данни, той е много подходящ за всички творчески занимания и е надеждно решение за архивиране. 【Super fast】 Високоскоростен на външния корпус на твърдия диск със скорост на четене/запис до 520 MB/s, което позволява бързо преместване на снимки и видео с висока разделителна способност (реалната скорост зависи от капацитета на диска, на хост на устройството, операционна система и приложения).Port Type-C позволява на сляпо поставяне от двете страни. Намерете любимите си снимки, видео, музика или каквото и да е винаги на разположение за вас!. 【Силна съвместимост】 Той е широко съвместим с WIN7/8/8.Ултра-тънък и лек корпус е достатъчно портативен, за да може да се носи в чантата или джоба. 【Надеждна производителност и силна съвместимост】 Този външен твърд диск е здрав, удароустойчив и удароустойчив алуминиев корпус, устойчив и безопасен, оборудвана с високоефективни теплоотводом за охлаждане и ниска консумация на енергия за надеждно предаване на данни.Идеална за пътуване, бизнес пътуване и т.

Подробности