.

Peyan Crystal Glass Coffee Mug - чаши за кафе от borosilicate стъкло с дръжка и измерване за кафе/кафе лате и чай - Капацитет 600 мл - чудесен подарък под $15 за любителите на науката!

Peyan Crystal Glass Coffee Mug - чаши за кафе от borosilicate стъкло с дръжка и измерване за кафе/кафе лате и чай - Капацитет

BGN 10.39

Брой продукти
В магазина

По-дебели и здраво стъкло е 3 мм - кристално стъклото е с дебелина 3 мм. Можете спокойно да използвате своята научна чаша с измервания и да не се притеснявате, че тя може да се повреди.Уникален научен кафе подарък - стъклена кафеена чаша с дръжка - чудесен подарък за всеки, който обича науката и химията на учителите, профессорам, студентите, изследователите и т.н. Идеален подарък за учители на природните и учители по химия.Ергономична дръжка - една лесна здрава стъклена мензурка халба и много удобна дръжка за 3 големи пръсти , сигурно държи в ръцете си, дори по-големи ръце да могат да я използват.Размер на дръжките е изработена удобна форма, която предпазва човека от горещия допир на утайка от чаша.Измерване на етикетите не се отмива - тази стъклена кафеена чаша с дръжка може безопасно да се използва за затопляне в микровълнова фурна, както и за употреба в съдомиялна машина.Измет и химична структура не се отмива след измиване в съдомиялна машина.Multy Use - новост стъклена кафеена чаша с дръжка идеален за вашия любим човек на чай, кафе, шоколад и всеки студена и топла напитка. 1. Материал : Високо боросиликатное стекло2. Размер : 9 * 7 см / 205 мл3. Тегло : 0.18kg4. Опаковка : Картонени кутии продажба Елементи : 1. Високо борное кремниевое стъкло, тест за температурна устойчивост, висока прозрачност, здравословно и бессвинцовое.2. Высокотемпературное съпротива, анти строг студ и студени и термални промени температурни разлики.3. Чаша прозрачна, интегрирана, ясен, лесен за употреба.4. Кръгла чаша, гладка и кръг, и устните са удобни.5. Долната дъга гладка, и той е стабилен.6. Кръгла дръжка, удобна за хващане, а топлата вода не се страхува.

Подробности