.

Ресторант Сервировочная Чиния С Аксесоари Колелото Кухненска Маса От Закалено Стъкло Въртяща Се Маса, Здрав 360° Въртяща Мързелив Сюзън За Градински Маси

Ресторант Сервировочная Чиния С Аксесоари Колелото Кухненска Маса От Закалено Стъкло Въртяща Се Маса, Здрав 360° Въртяща

BGN 73.36

Брой продукти
В магазина

❧ Материал, направен от закалено стъкло и стомана основания, взривозащитен, лесно моющийся, огнеупорни, удароустойчив. ❧ Устойчив на удари дизайн на ръба, безопасен за използване и няма да нарани ръката си, така че можете да се храните със семейството си, без да се притеснявате за проблеми с безопасността. - кръст Бод Пакетът включва : 1x въртяща се маса, ❥ Забележка : Не ударяйте и не ударяйте по стъклена повърхност остри предмети, за да се избегнат повреди. - Приложими места : Подходящ за кухня, ресторант, семейна вечеря, на партито по повод рождения ден, на хотел, на банкет, и т.Не използвайте разяждащи течности за изсушаване на повърхността на стъклото, за да не навреди на блясъка. (◕ ᴗ ◕ _BOS_) Добре дошли в този малък магазин!!!Всеки може да споделя и получаване на храна, наравно с тези на работодателя. ❧ Помощна конструкция на колела, лесна за това да се върти, дори и на сила, не е лесно да се накланя, предпазва от преобръщане, по-устойчива, с нисък шум на въртене, гъвкаво въртене, липса на обем, здрав.Взривозащитен, удароустойчив, лесен за почистване, предпазва ръцете, висока температура се Използва за различни маси от заведения за хранене, места, вечери, партита по повод рождения ден, фестивали ❥ Спецификация на продукта : - Име : Въртяща се маса, Lazy susan - Материал : закалено стъкло, Форма : кръгла Цвят : както е показано по - нисък Стандарт на конфигурацията на въртящия се плот : въртяща се маса, на 40 см, по-малко от диаметъра на работния плот (можете също да изберете в зависимост от вашите собствени предпочитания) - Характеристики : Гладка повърхност, здрави, устойчиви на висока температура, ротация стабилно, а наклонът на трудния, няма шум, лесно се почиства и се сервира.

Подробности

- Name:
Lazy susan turntable
- Material:
Tempered glass
- Shape:
round
- Color:
as show
- Turntable configuration standard:
The turntable is 40cm smaller than the desktop diameter (you can also choose according to your own preferences)
- Features:
Smooth surface, sturdy, high temperature resistance, rotation is stable and tilting is not easy no noise, easy to clean and maintain.
- Applicable places:
Suitable for kitchen, restaurant, family dinner, birthday partie, hotel, banquet, etc.
- Package includes:
1x turntable
❥ Note:
Do not hit or hit the glass surface with sharp objects to avoid damage. :
Do not use corrosive liquids to wipe the glass surface to avoid damaging the gloss. :
☺If you have any questions or need advice, please feel free to contact us, we will reply you as soon as possible and provide you with quality solutions. :