.

СИГУРНОСТ+КРАСОТАТА 18in Неръждаема стомана Е изградила Сверхмощное Място порой, Табуретка стъпки, капацитет на натоварване 300+кг, Коррозионностойкий в полза на про?

СИГУРНОСТ+КРАСОТАТА 18in Неръждаема стомана Е изградила Сверхмощное Място порой, Табуретка стъпки, капацитет на натоварване

BGN 52.88

Брой продукти
В магазина

????☀ Супер Здрав - устойчив на корозия дизайн от чиста неръждаема стомана 304, издръжлив и здрав, доказан в подкрепа до 500+ кг.Водоустойчив за мокри помещения. ????☀ Безопасна за употреба - всичко кръгли детайли без никакви остри ръбове.Лесно се монтира само един шестигранным ключът, които са в комплекта.Долните гумени облицовки предотвратяват надраскване на пода. Мъдро решение за строители и подизпълнители - широко приложение в комерсиални или жилищни помещения.???? _BOS_ Удобно и полезно устройство е идеален за всяка възраст, от дете до възрастни хора, маломерни хора, деца, възрастни. _BOS_ 365-дневна гаранция - табуретка идва с 365-дневна гаранция за всички производствени дефекти.Патент на САЩ все още не е получен.конструкция от неръждаема стомана. капацитетът на 300+кг.защита от ръжда за целите на използване. за монтиране на стена/шпильку. товароносимост 200 кг при правилна инсталация.твърд алуминий + ABS материал, водоустойчив и устойчив на корозия.сгъваем.Предлага се в 3 надморска височина : 5", 9" вие ще получите перфектна комбинация от сигурност за бръснене под душа.

Подробности