.

Spuddies Bath Toy Scoop Bath Toys Organizer Hold Baby Bath Squirt Toys for Sensory Play Tear-Free Waterfall Rinser (Син)

Spuddies Bath Toy Scoop Bath Toys Organizer Hold Baby Bath Squirt Toys for Sensory Play Tear-Free Waterfall Rinser (Син)

BGN 14.39

Брой продукти
В магазина

Детайли на продукта : 1. С помощта на свободен куката може да се залепи на стената за многократна употреба. 【Make Bathtime Забавни】Тези играчки за баня наистина зашеметяващ!Нашият лъжичка за баня достатъчно голям и здрав , за да побере няколко играчки за баня, което значително улеснява организацията на тези детски играчки.!Той също така е чудесно за децата от детската градина.Не съдържа BPA, PVC, фталатов и е подходящ за деца над 9 месеца. 【Най-добрият подарък за деца】 Той е идеален за децата като подарък за рожден ден или друг празничен подарък, като Великден, Хелоуин, Коледа и т.Те са също много подходящи за летни развлечения като водни играчки. 【Стимулират любопитството на децата】 : идеален за обучение и стимулиране на детето си с помощта на творческите игри.Също така е възможно да се залепи на стената, за да запази играчки.Тези очарователни играчки - добър предмет за деца, за да ги стимулира децата да изследват непознати неща и да се насладите на прекрасен свят.

Подробности