.

ZJSY 2 бр. Сачмени водачи приплъзване,Тежки чекмеджета с ключалка,Странично монтиране на чекмеджета,пълни номинацията,по-малко шум,полезен товар от 260 паунда (размер :

ZJSY 2 бр. Сачмени водачи приплъзване,Тежки чекмеджета с ключалка,Странично монтиране на чекмеджета,пълни номинацията,по-малко

BGN 171.86

Брой продукти
В магазина

【Силна носеща способност на】 : Висококачествена стоманена топка употреба може да работи гладко и гъвкаво, с максимално натоварване 120 кг., След 80 000 цикъла на изпитване за издръжливост. 【Anti-corrosion and oxidation resistant】 : Метален ръководство на релсите обработват антикорозионна, антикорозионна и износоустойчивост, за да се удължи срока на експлоатация, за да се адаптират към влажна среда и трудна външна среда. 【На сигурност и стабилност на】 : Масивна стоманена двухрядный топката чекмеджето с функция за блокиране е здрав и стабилен, че може да се предотврати подхлъзване поради случайно удря. 【Плъзгане топки】 : Двойна редица твърди сачмени лагери, с помощта на висококачествени смазочни масла, отдаване под наем на тиха/гладка/лека работа, може да се използва за тиха вътрешна среда. 【Широкото използване на】 : Широко се използва в ежедневието.Шкафове, кутии, микробуси, товарни и рафтове, промишлени кутии, каравани, камиони, модификация и САМ.

Подробности